Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Osynlig sitter hon där

tårarna blänker i hennes ögon

 

Sorgen i hennes hjärta

den kan ingen se

 

hon lever med en hemlighet

 

Smärtan i hennes unga själ

förblir hennes egen

 

ingen annan vet

 

Rädslan för övergivenhet

helt plötsligt sann

 

Hela hon skriker

 

Se mig för den jag är

 

Orden ekar

upprepar sig

 

Hör någon?




Fri vers av Cajsa
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-11 20:40



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
wow!
Jag blev alldeles tagen...
2008-02-12

    Lindizz
sorgset och gripande.
2008-02-11

    eva m h
Smärtsamt!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg