Only diamonds are hard enough to cut other diamonds
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Only diamonds are hard enough to cut other diamonds



diamantklyvning

vittnar om en omsorg
bortom allt
uppfyllt

som varje akvarell
rundad stavelse
virad i omsorg
för dig

vem kan jag annat
än hålla dig närmast
då du bryter ljuset
speglar fulländning
så sällsynt vit

viskar omon

 




Fri vers av aftermath
Läst 570 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-11 22:40



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
oerhört känslig diktning. stannar, gör jag
2008-04-15

  Nina V A
oh my god! är jag bräcklig eller min pupill
galet vidöppen ikväll men
\"vem kan jag annat
än hålla dig närmast
då du bryter ljuset
speglar fulländning
så sällsynt vit\"
är faktiskt vansinngt vackert och hela texten andas
vördnad inför det ovärderliga, oj oj
2008-02-14

  Ulf Lagerholm
det krävs en diamant för att klyva en diamant är ju en sanning, en annan är att dina ord i denna vackra kärleksslinga äger vikt, betydande densitet, ja mycken carat helt enkelt
2008-02-12

  Lena Renman
Hej igen så blev du funnen läsvärd och med rätta med detta du skrivit om diamant. grattis

lena
2008-02-12

  Lena Renman
Ljuvt djupt och smärtsamt vackert.

Lena
2008-02-12

  Agnes
Det sprider sig en sån där rys-skön känsla över min hud när jag läser dina rader. Som om du har viskat orden. Mycket sällsynt. Mycket vackert!
2008-02-12

  Maria Zena Viklund
för att inte störa dikten skönhet o skörhet, viskar jag underbart alstrat!
2008-02-12

  glittertindra
andlöst vacker denna dikt...
2008-02-12

    sunnanvind
Oj...denna var vacker!!!! Applåderar dig! Mycket mycket fint!
2008-02-12

  Inkarasilas
Du är så bra när du är inför något så speciellt att du hissnar, och det är du nu nu nu. Fyj fan vad glad jag är för din skull. En oerhört vacker Kärleksdikt, ren omsorg, gnistrande Vit.
2008-02-12

  Laijza
Texten pyyyyr, slutet exploderar. Ramlade av stolen...
2008-02-12

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
konsten att klyva en diamant. är att dela den med någon :)
2008-02-11

  Sanningsägaren VIP
bara njuter av dina ord
Tack!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp