Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lider inte av hämndbegär...

 

 

 

...jag njuter...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 410 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-02-12 00:06



Bookmark and Share


  fågel grå
Tjusigt !
2008-10-01

  aol
småler bravo
2008-04-04

  papessa
njuter du av hämndbegär, nej det tror jag inte, jag tror du njuter bara och hämndbegäret finns i din tankevärld
2008-02-15

  J A Nicander
*asg* Thats the spirit!!!!
2008-02-12

    Ken Cassel
God morgon lilla nattuggla!
Märker att du har fått en fin liten kommentar ifrån Larza, igen
Sadism tycker jag verkligen inte att det är
Snarare som öga för öga, tand för tand
Kramar
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Det kallas sadism.
2008-02-12

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
hämnden är som en god vän. när alla resurser är slut :)
2008-02-12

    eva m h
Oj! Än värre!
2008-02-12

  Thurizas
*asg*!!!!! U goo bäbhy!!!!
2008-02-12

  Blomster
Hehe! Jag riktigt ser hur hornen växer fram! Bra text med dubbelt budskap!

*applåd*
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du