Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sista timmen slår

 

 

Trädet har fallit 

Pappret är starkt

pakten är bunden

och kontraktet är skrivet

nu finns det ingen annan väg än upp

och jag är rädd

för att jag är höjdrädd




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 19:00



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj oj! ja man får låta bli att se ner.. bra skrivit Jenny.. applåd
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*