Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln i mitt Bröst



Det gungar nu inom mig känslomässigt

Idag funderade jag på vad jag hade gett mig in på

Om det var värt all möda att känna så

Att gråta ut all smärta som har samlats inom mig

För att sedan samla mig

Krypa ihop kura under filten en hel dag och bara vara och ingenting mera

Det gör ont ibland vet jag inte varför det gör så ont

Känns som en fågel i mitt bröst som flaxar omrkring med en bruten vinge

idag eller imorgon eller om en tid så har vingen läkt och fågeln kan
flyga igen ut ifrån mitt bröst fri och lycklig ger han sig iväg
På sin långa färd




Fri vers av Fånga dagen
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-02-12 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen