Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om separationen jag genomgick hösten 2006


Vem har sagt att livet allid ska vara lätt


Nått drar ned mig idag och igår
Frågar mig vad det är
Kan inte sätta finger
Kan inte sätta ord på känslan
Mår illa mår lesset
Mår nedåt
Tyngden har
fattat tag i mig igen
Stå ut måste jag
Men kraften att kämpa emot
Finns inte
Känner mig oändligt trött
Alla tankar blir suddiga
Fragment av ilska poppar upp
Jag vet precis vem det är
som ilskan riktar sig emot
Han har visat sig i spegeln
utan att finnas där
Han finns i mitt huvud
Som en jävla tumör
Försvinn din djävel
Du är ondskefull
Står inte ut med
att du hälsar på
Fan jag skulle gärna ge dig
en stor fet smäll på käften
Så det blir tyst nångång
Fy fan trodde jag
var klar med dig
Nu rinner mina tårar
igen fulla av ilska sorg
Det känns inne i mitt bröst
Det gör ont där
Motta bort det
Nej genomlev det
Du klarar det här
ingen har sagt att
livet är alltid lätt
Alla dagar är inte roliga
Du påverkar mig fortfarande din jävel
Jag tror faktiskt att du är Djävulen själv
För min ilska när jag tänker på dig
Är så fruktansvärt stark
Månader har gått
Sen du lämna mig
Dumpa mig som en påse skit
Jag vet att jag borde ha
Skrikit mera åt dig sagt precis
Vad jag tycker om dig
Men nu tar mina tankar
upp det med mig
I en dialog
Som borde riktats mot dig
Ditt jävla as
Fan vad jag är förbannad på dig
Jag måste för att överleva
Överlämna dig glömma dig
Packa ned dig i ett paket
Som aldrig går att knyta upp igen
Där ska du ruttna
Tills inget finns kvar
Gå nu lämna mig
Ifred

19/3-07




Fri vers av Fånga dagen
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 20:51



Bookmark and Share


  stefan.g
Oh vilken text, känner med dig......
2008-02-12

  Lyckohäxan Enediel
Oj...det kändes nästan som att dina ord brann...verkligen bra att svepa ur sig såna känslor...!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen