Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det vackra






Målar mina sinnen
Mitt hjärta är varmt
Jag fylls med kärlek
Till livet
Jag fylls med kärlek
Bara för känslans skull
Mjukt varmt underbart
Musiken dånar vackert
Mitt väsen darrar av hängivelse
Allt detta önskar jag alla
Få känna
En djup tillfredställelse
För en stund
Bara för dig
Ditt eget rum
Fyllt med vackra tankar
Sköna bilder som får dig att le
En stund
Låt det vackra
i livet omge dig
Alltid
och
Föralltid

1/3-07




Fri vers av Fånga dagen
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 22:25



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Vilken härlig varm dikt!
\"Jag fylls med kärlek
Bara för känslans skull\"
Himla bra sagt!
2008-02-12

  Smurf
ord formade till en underbar text som fångar
2008-02-12

  prinscess VIP
o vad vacker
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen