Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även denna om separationens och bearbetningen hösten 2006


I Drömmen



I drömmen följer du med
Min smärta följer mig
vart än jag befinner mig
I drömmen så följer du efter mig
Som om jag var ett jagat djur
Som var på flykt
Kryper genom trånga hål
Fastnar med min kropp
Trycker mig uppåt för nå att upp
När jag väl är uppe
Kommer jag inte dit
jag trodde jag skulle komma
Utan till litet trångt utrymme
En äcklig toalett med dush
Där står jag och klär av mig
Smutsiga kläder
Äckliga underkläder
Snusk äckel rinner av mig kropp
Men jag färdas till ett nytt ställe
Tittar upp försöker blotta min nakna kropp
Du ska inte vara här säger en röst
Vad vill drömmen säga mig
Det vet jag ej
Men det gör ont
att vakna kan jag skriva under på
Min kropp värker
När jag linkar fram
Det är natt igen
Men jag är vaken
Funderar på när sorgen
ska lämna plats åt nått
Annat i mitt liv

29/1-07




Fri vers av Fånga dagen
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-02-12 22:47



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Jag vet inte varför...men det känns så positivt att läsa det här. Kanske för att det är en dröm och jag tolkar texten utifrån det...bra skrivet!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen