Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stillsamma och rofyllda natten


Nattens timmar


Skymningstimmen är slagen

Natten stillar sig till ro

Stjärnorna lyser likt diamanter på himlavalvet

Månen fullbordar hela scenariot




Fri vers av Piann VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 14:40



Bookmark and Share


    Satusilmät
En text som gjord för en som har sagoögon!
2008-02-15

  Michaela Dutius
Vacker och stämningsfull text
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP