Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins dolda land

 

I ett förtrollat land i mitt hem

bor en massa vacker poesi

Jag brukar besöka detta land

som kallar mig för en annan vi

 

Gick iväg på bokmärksvägen

och hamnade på en öde ö

där samlades en driva sand

som lyste lika vit som snö

 

Sanden växte upp till berg

och platsen att stå på blev liten

så jag tog en sekund att söka

för att se om jag hittade spriten

 

I min iver snubblade jag fram

1583 träffar...sökvägen är svår

jag smög osedd och tyst därifrån

utan att lämna ett minsta spår

 

Så vek jag in på relaterade vägar

det kunde ha varit skönt och bra

men förvirringen blev ännu större

för det var inte alls så som du sa

 

Alla vägar flöt ju ihop till en boll

hur jag än gick så satt jag här

jag kände mig yr och svindlande

för när jag började...var du där

 

Så tog jag fram min dolda karta

som innehåller råd och tips

Trollade bort hela jävla skiten

En offknapp bara så *vips*

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 408 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-13 18:03



Bookmark and Share


  Thurizas
*s* en spännande stig du gick efter,hoppas det ser klarare ut nu=)
2008-02-17

  Thommy
En poets väg äro outgrundliga.
2008-02-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Snyggt skriven text, t ex dessa rader:

\"Gick iväg på bokmärksvägen

och hamnade på en öde ö

där samlades en driva sand

som lyste lika vit som snö\"
2008-02-13

  LassO
Man gömmer en sten på stranden och ett träd i skogen, allra bäst.
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Där finns min skattkammarö.

Humoristisk avslutning där, men med all respekt väljer jag att ta vara på just det vackra i dikten.

T ex detta:

Gick iväg på bokmärksvägen

och hamnade på en öde ö

där samlades en driva sand

som lyste lika vit som snö
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du