Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite betyder mycket

En kram

betyder mer än vad ord kan säga

Ett leende

värmer mer än vad en sol kan göra

 

Så lite

betyder mycket

ger glädje i hjärtat

skänker tröst och hopp




Fri vers av Cajsa
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 23:23



Bookmark and Share


    eva m h
Det lilla leendet kan förändra ens dag! Fint skrivet!
2008-02-14

    Maria Malm
Det behövs inte så mycket ibland..
2008-02-14

  Carola Zettergren
Varmt och känsligt poetat!!!
Fint!
2008-02-14

  Lena K Nilsson VIP
Så fina rader...och ja, så är det!
2008-02-14

    Lindizz
mycket fina rader, visst är de så...*ler kram
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg