Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Separationen under hösten 2006


Efteråt


Efteråt När alla dörrar stängts

När alla rasande känslor försvunnit

Infinner sig en tomhet och ett lesset hjärta

Allt är föränderligt allt är tilllåtet att känna

Men får man säga och får man skriva det man känner

Delar av mig gör ont

En del av mig vill göra saker massor av roligt

Men inser sen att såren har inte läkts dom blöder dom gör ont

Dom påminner mig om allt som hänt

Dom leder mig till händelserna då mitt liv tog en annan vändning

Då jag blev trampad på och släpad i klaveret

Övergiven lämnad och bespottad på

Men jag har rest mig så många gånger

Jag kommer att göra det igen

Men det gör ont efteråt !!!!!

Vad än någon annan säger

Men det kommer en ny tid som ligger framför mig


Anna-Karin
2006-12-27




Fri vers av Fånga dagen
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-02-14 18:30



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja såren kan göra ont länge...
Gillar det fina slutet för visst är det så...man reser sig...starkare igen och går mot en ny tid :)
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen