Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir så himla glad


Jag blir så förbannat glad och lycklig i mitt hjärta

När jag får närvara i det här underbara ordhavet

När jag läser era ord och känner igen och en tår faller ned på min kind

När jag sitter leendes och läsandes av alla era underbara vackra viktiga ord
som ni berör mig med då blir jag så underbart rörd och glad i mitt hjärta

Musiken dånar i mina öron samtidigt jag tänker att livet är verkligen vackert
om man bara stannar upp då och då

Idag såga solen stiga upp över hustaken den var som ett glödande eldklot
wow vilken härlig känsla den uppbringade inom mig och mitt hjärta

Ikväll så har det fallit lite snö det var efterlängtat det vita pudret har klätt marken
för att lysa upp och ge oss lite glädje

Jag säger bara det stanna upp ibland ha inte så bråttom
Då lovar jag er att ni ska få se mera vackra ting och läsa mera tilltalande vackra
meningar av ord

Nu blev jag sådär inspirerad igen det virvla upp en stark känsla inom mig
som drog i mig som en magnet

Önskar er allla att få se allt det vackra i livet

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen