Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den marina existensimalismen


Vågor




En stor våg

Över havets horisont

Där under existerar livet









Bunden vers (Haiku) av Piann VIP
Läst 739 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP