Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i mitten av 90 talet under en utvecklingstid


Att välja


ATT VÄLJA

Du valde att leva

Du valde att stanna .

Du valde att bära all smärta

Du valde och du vågade

stanna och närma dig själv.

Du valde att försöka hitta dig själv

Men fann inte det du alltid drömt om

Du valde att stanna utanför

1994




Fri vers av Fånga dagen
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 15:38



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja allt handlar egentligen om ett val...tror jag :)
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen