Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖG TID

när gamla pophjältar låter trötta
när gamla rockstjärnor är blasé
när alla klyschorna blivit nötta
och allt har blivit en kliché
drar jag kammen genom håret
öppnar dörren och går ut
första hälften utav året
har faktiskt redan tagit slut

och det är hög tid nu
tid för förändring
det är hög tid nu
tid för en vändning
behöver inte era
kickar och tripper
kaffe och cola
är det starkaste jag dricker

när jag vaknade upp
hade vindarna vänt
nu var regnet förbi
och ett nytt hopp var tänt
finns det nåd finns det hopp
själva brisen bär bud
om en frihet man får
som en gåva från Gud

jag förflyttade mig
neråt havet till
där jag skrev lite grand
och försökte stå still
drev sen vidare mot
själva stadskärnans mitt
lät de tankar jag har
spela högt, spela fritt

LARZ GUSTAFSSON juli 1998




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP