Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna



Är rädd för
att träffa dig
och låta mina
tårar
spillas
framför
dig.

Jag vet inte hur
jag ska
stoppa
min längtan
som får
tårarna
att bildas.

För varje dag
jag andas
utan dig

svider
mitt hjärta mer
och mer


jag dör snart älskling




Fri vers av Manal
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 23:21



Bookmark and Share


  Ali D VIP
Vackert

Man dör inte men det ja det känns som om man skulle

Det som hjälper mig är bönen

inför Allah kan jag gråta men inför människor -Nej

Tycker om små korta rader som här.

Saalam Aleikum

Ali D
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal