Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten


Hösten är här och färgerna lyser så starka

Löven faller sakta till marken

Högarna av löv lyser gult rött och orange det ser så varmt ut

Träden blir sakta mattare och naknare för var dag

Snart står dom endast i sitt skal,

Så sköra och kalla står dom där uppradade och blottade

Som skelett på parad




Fri vers av Fånga dagen
Läst 162 gånger
Publicerad 2008-02-16 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen