Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska och att vara älskad



Att älskas

Att älska

Att bli älskad i alla vrår

Att älskas igen

Att älska med vinden i sitt hår

Att älska med flamman

Att älska med glöden

Att älska kroppens alla hemliga vrår


Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 16:56



Bookmark and Share


  stefan.g
Älskvärd dikt, tack för läsningen!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen