Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsen och Prinsessan





Med syrener uti hennes hand

Hon vandrade utefter vägen

Som var hennes romans

Hon binde en jättelik krans

Av syrenerna som var uti hennes hand

Hon vandrade längs havet och önskade att hon skulle prinsen finna

Där han kom på hästens rygg galoperande

Endast för henne han var ämnad


Han tog hennes hand i sin och frågade vill du bli min

Hon svarade jag är din för evigt min prins

Doften av deras kärlek finns än kvar idag

När syrenen blommar på nytt varje sommar



Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-16 17:03



Bookmark and Share


  RiJoKu
Vackert, besrkivande (ger mig en fin bild), och nästan lite övernaturligt.

Bra!

Ett stort plus för språkstilen!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen