Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet





Kan känna blåsten genom mitt hår

vinden tar sitt sista tag

Sen blir allt stilla igen

Är det som kallas frihet ?

Frihet är kanske att få göra det man vill

Det som man alltid drömt om

Varje dag solen lyste genom persienen ock väckte mig
ur den djupa sömnen

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-02-16 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen