Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ger er orden

Orden trillar över varandra

Bubblar och sprakar alla ord måste få komma ut

Jag vill skänka er läsningens njutning

Ord som glimmar

Ord som rimmar

Ord som känns och bränns i era sinnen

Ord som berör er rakt in i erat hjärta

Kärlekens ord är dom största på våran jord

Brinner av kärlekens ord


Vill förvåna er höja på ögonbrynen

Oj sen brast du i ett skratt

Jag vill ger allt och mer därtill

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-02-16 19:47



Bookmark and Share


  Dessie 35
fint skrivet...
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen