Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att träffas i ett \"möte\" och ge varandra stöd och förståelse för att gå vidare i livet


En kärleksakt

Mina kärleksröda kinder
glöder av din heta blick.

Mina ögon strålar samman
med dina i en öm förståelse.

Våra kroppar har skänkt varandra
ro och hopp, fast denna natt
blir vår enda tillsammans.

En natt som fått oss båda att
växa som människor.

Vi har båda kommit till insikt
om en vändpunkt i våra respektive liv.

Nu skall vi börja leva igen.
Kasta det gamla bakom oss och gå vidare.

Det var ödet min vän
som ville att vi skulle träffas.

Kommer aldrig att glömma dig.




Fri vers av Piann VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-16 23:26



Bookmark and Share


  berxper
Ett hett möte och en vändpunkt i livet.
Härlig poesi där ödet blir en början på något nytt...
Laddat!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP