Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min dag

Idag en vanlig söndag

Idag vart det ingen glädje

Känslan förföljde mig hela dagen

Så lessenheten var med mig hela dagen

Inga glädjetjut

Ingen extra energi

Allt kändes mest smärtsamt

Och min kropp den värkte

Det här var inte min dag

Nej verkligen inte

Nej ryck upp dig

Så försöker jag prata med mitt inre

Alla handlingar känns tröga

Få saker blir gjorda

Idag ville bara min kropp ha vila

Den behövde värme och avslappning

Den fick varma vetekuddar och en stor säng

Med en avslappningscd till vägledare

Så var min söndag






Fri vers av Fånga dagen
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-02-17 18:22



Bookmark and Share


    Melona
det låter ju ändå rätt så trevligt med
varma vetekuddar och en skön säng!

men den känslan är inget så vidare värst!
2008-02-17

    Bim
...söndag skall vara vilodag,-så då blev det ju rätt ändå...
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen