Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anfallen utan försvar

 

Vart jag än gick

så kastade sig

orden över mig

ord

som inget sa

inget ville

egentligen

 

Jag passerade

med stor möda

orden började

sakta bli klibbiga

som kardborrar

 

Det gick inte att

värja sig

i ren panik

slängde jag mig

in i cyberspace

och kastade in

alla mina ord

på poeter.se




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-17 23:12



Bookmark and Share


  Thommy
Klart bästa sättet att bli kvitt dom, haha.
2008-02-19

  Lasseman VIP
Ja jisses så bra det blev sen.. bra gjort .. applåder
2008-02-18

  Thurizas
yes hyva in dem i cybern bara,ett bra försvar=)
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du