Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta

Jag gråter när du säger att du ej vill vara min.

I mina ögon syns sorgen stor.

I mitt stora hjärta den fortfarande bor.

Det som en gång var min största lycka, är nu min största sorg.

Vågar inte öppna mitt stora hjärta, jag är alldeles för rädd

för ännu en sorg.

Förlåt.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-02-18 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean