Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna inåt


Om du lyssnar riktigt noga

Du ska lyssna inåt

Då hör du det viktiga budskapet

Då har du alla svaren

Som hjärtat ditt säger i klar styrka

Då vet du vilken väg som är rätt

Känn in bara lyssna och våga

Det är bara du som har dom rätta svaren


Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 21:39



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Visst är det så! Absolut :)
För att finna sin egen sanning så behövs inga öron :)
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen