Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen Drömmen Huset



Sorgen brinner som heta ugnar i mitt unga hjärta

Det råder uppror i mitt hus där jag bor

Vem är det som dör varje natt i mina drömmar och utplånas
till stoft som inga vingar har

Tyst och stilla så dör en bit av mig
Medans gråten tar över och saknaden av något jag förlorat i unga år

Vem är det som lämnar mig varje natt
när drömmen faller in

Anna-Karin

1994




Fri vers av Fånga dagen
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-02-18 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen