Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens barn



Dessa barn är inte mina eller dina

Men Dom finns där i världens alla hörn

Hör deras tysta gråt det ekar långt i fjärran

Dom ber om ett mål mat och lite vatten för att släcka deras törst och hunger

Dom vaknar upp varje dag ,och kanske tänker denna dag är lik alla andra
dagar

Den eviga jakten på mat för dan för att överleva

Har dessa barn någon framtid

Vi och hela mänskligheten måste hjälpa till det behövs så lite för att ge dessa
barn ett drägligt liv

Ge dessa barnen en chans att få känna en tillghörighet och att behövas

Att få bli någon att få gå i skolan ock få tillgång till rena kläder

Alla barn har denna rätt dom är ju faktiskt våran framtid på våran moder jord

Jag ber en tyst bön och hoppas på att bli hörd


Anna-Karin












Fri vers av Fånga dagen
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 22:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är en grym värld för många små,
hoppas att insamlade pengar gör
livet drägligt för så många som möjligt
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen