Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad




Berusad

sköna känsla

Bäddar in mig

Gör mig varm

Bomull

så skönt

så varm

Är känslan

Du väcker inom mig

Stanna kvar

Lämna mig inte

Håll bara om mig

Gör mig varm

Mitt hjärta klappar varmt

Bara för dig





Fri vers av Fånga dagen
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 22:34



Bookmark and Share


  Dessie 35
såå vackert skrivet,,myser av den
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen