Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara sex.

Tidig vår, eller det känns så.

När jag till min stora fasa inser att jag har börjat tänka med det som jag har mellan mina ben.

Blir lite förskräckt, det här kan inte vara jag.

Tar och tar, tänker det här blir inget bra.
Men eftersom min kropp inte längre styrs av min hjärna, så fortsätter jag.

Långt inne, längst där bak, sitter mitt förnuft och min sans, skuggan av det som en gång var jag. Besvikna och förbannade.

De sticker mig i hjärtat och de drar i mitt hår, viskar åt mig.
Jag vägrar höra på.

Full av vad en del kallar synd och köttsliga begär, fortsätter min njutningsbara färd.

Är det, det här som kallas att vara fri?




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-19 13:07



Bookmark and Share


  sol
når vi frihet i vår sexualitet
har vi kommit långt!!
och då är jag inte inne på sjuttiotalets:
\"fri sex med allt och alla\"

utan;
bara ohämmad i mötet med känslan
inom respektens ramar
där sex hör hemma

tycker du beskriver
just när hämningen är på väg att släppa
i glädje här
just
- fri -*

med ett fint ordval
och talande
\"fint\"

(men raderna kunde vara mer brutna
meningen är skitsnygg)
2008-02-21

    sunnanvind
Oj oj oj....L*
2008-02-20

  © anakreon VIP
Det låter snarare som en härlig beskrivning av längtan?!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean