Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan som jag kände inatt




En timme senare

Trött kropp ville sova

ögon ville inte blunda

 

timmarna räknades om och om igen

snart skulle jag upp

 

Tårar rann på kinden

tankarna var så många

 

det lugn kroppen behövde

infann sig aldrig

 

 Ville dunka händerna i kudden

slå ut all oro jag kände

 

 

 

när ögonen äntligen somnade

ringde väckarklockan en timme senare




Fri vers av Cajsa
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-19 14:40



Bookmark and Share


  Annmargreta
Nästa gång.......................gå upp.......................ligg inte kvar i sängen.....................gör en kopp kamomillte...............tänk på allting positivt som finns...........................sov igen. Kram till dig.
2008-02-19

  Lena K Nilsson VIP
Känns igen... Väl förmedlat!
2008-02-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh..jag känner igen det här..En känsla som inte är rolig,men du har förmedlat det så fint här../B
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg