Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnens serenad

Hör du

tystnaden inom oss
gnyende i ett
vakum av längtan

känner du

hjärtans krampartade
försök att slå i takt
med stillheten mellan oss

ser du

våra själars försök
att omfamna varandra
på ett avstånd av tillhörighet


vet du

jag gör det varje gång
vi möts i mina tankar





Fri vers av J A Nicander
Läst 1019 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-19 20:42



Bookmark and Share


  karenina VIP
mjuk och fin med en värme i orden. gungar lätt på tungan när jag läser
2008-02-22

  Ulf Lagerholm
den här vackra slingan läser jag gärna om några gånger

tack hörru
2008-02-22

    Ganjasmuggling
fint.fint.fint.
2008-02-22

  Carola Zettergren
Vackert själfullt!!!
Grattis till placeringen!!!
2008-02-22

  Maria Zena Viklund
åh den här väcker, mycket vackert skrivet, applåd o bokmärke!
2008-02-21

  Maria T
Jag upplever längtan, stillhet,
närhet, möte.
2008-02-20

  Siripiri
Vackert, tankfullt.
2008-02-20

  Last Word Spoken
En ordfylld serenad med pärlor och rubiner
med glimmande brokad..
...en otroligt lidelsefullt och vacker ´Sinnens serenad´!
2008-02-20

  Lyckohäxan Enediel
Åh det glädjer mig att denna fina dikt om de 4 sinnena hamnade i redaktionens val! Grattis vännen!
2008-02-20

  J A Nicander
En givande dialog fick mig medveten om att texten kan tolkas innehålla 4 sinnen, varför jag nu ändrar titeln *S*
2008-02-19

    Lindizz
Oh finner inga ord att skriva, läser och läser...otroligt bra med ett skönt flyt.
2008-02-19

    Nattviol
säger som man inte får
säga... åh, vad vackert!!
för det är det..
hur du sammanlänkar
de tre sinnena så enkelt
naket
utan onödiga tillsatser
bara är...
*leende*
2008-02-19

  Lyckohäxan Enediel
Tycker det här var en himla härlig dikt. Känns väldigt lugn och lite vemodig att läsa fast ytterst jordnära på något sätt. En fin liten skapelse alltså!

(Du har god hand med orden men jag vill lite försynt påpeka att det är 4 sinnen du nämner)
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander