Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunt blod.

Min hud är så tunn.
Du är så vass.
Du skär genom mina vener.
Runt oss flyter det tunna blodet.
Det är blött.
Och jag fryser i din närhet.
Du har kyla i din andedräkt.
Den får mig att skaka.
Så jag ska göra det som är rätt.
Jag gick ifrån dig nyss.
Lämnade dig i en pöl

Jag är sydd och hel.
Du skär mig aldrig mer.
Du finns kvar.
I en djup pöl.
I en djup pöl av tunt blod.
Det rår jag inte för.






Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-02-19 20:55



Bookmark and Share


  RiJoKu
Den var allvarligt bra. Får verkligen rätt känsla här.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe