Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt



Låt mig kärleken vinna

Och låt mig i drömmarna vinna dig

Låt allt vara sant som hänt i mitt liv

Med tysta vingar lyfter jag högt dit igen

Dit ingen nånsin skådat med sitt öga n

En sådan vacker syn






Fri vers av Fånga dagen
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-02-19 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen