Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden





Du tände en eld inom mig

Ingen får någonsin släcka denna brand

Det brann i hela mitt hjärta

Du fick mig att börja känna nåt

 som jag inte trodde var möjligt

Allting bara brann inom mig

med stora röda lågor






Fri vers av Fånga dagen
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-02-19 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen