Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Källa

 



Jag fylls och jag töms varje jordesekund

Kunskap glädje och sorg är källan jag har

Det finns mycket mera inom mig

Den inre rösten talar till mig

Var inte rädd jag finns hos dig

Källan kan inte sina

Mitt liv är källan allt jag har





Fri vers av Fånga dagen
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen