Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag eller natt



Dagen sprider sitt ljus

Och får människan att vakna till och plira med ögonen

Vrider lite på persienen så att ljuset kommer in

Fåglarna hörs nu och väcker de flesta till liv

Det doftar kaffe och rostat bröd i varje trappuppgång

Nu har hela dagen gått och solen orkar inte sprida sitt ljus mera

Var och en går hem till sitt ock middagen står på bordet rykande het ock lillan skrattar glatt







Fri vers av Fånga dagen
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-02-19 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen