Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från barndomens minnen


Blodsbanden





Alla pratar om dessa band

Som knyter oss samman

Så vi vet var vi hör hemma

Banden är mig inte rena

Dom är endast fyllda med hat och förlust

Fick aldrig höra någonstans hemma

Alla hörn var så trånga

Ångestens låga brann och förstärktes

Föralla ogjorda saker som skulle kunnats göra

Nej ingen ville höra min tysta gråt och min ångest








Fri vers av Fånga dagen
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-19 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen