Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster

Sitter hopkurad i en säng i Golders Green.
Det är sen november- 99

Envisas med att lyssna på \"Your my first, my last, my everything\", på repeat.
Känns konstigt i hela kroppen, tomt på något vis.

Det ringer, och tomheten jag känner får ett svar, Du finns ju inte längre kvar.
Jag fattar verkligen ingenting, gått bort..?

För helvete! Hon skulle ju få va kvar!!
Förstår fortfarande ingenting.

Dumma sång.

Nu påminner den bara om den dagen.

Du var min första och min sista, och du var allt för de små du lämnade kvar.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean