Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att titta med mina rätta ögon någon gång, som inte blir bländade så lätt.


Dansa vals

Ännu en gång ser jag blåögt genom mina bruna.

Eller rättare sagt jag ser inget alls, för du är så bländande.

Skiner riktigt klart, mycket klarare än någon annan. Du gör det ett tag tills jag är blind.

Bjuder upp till dans, jag tror det var en vals, men innan vi ens har hunnit

börja, precis innan jag når fram. Så trampar jag dig på tårna...

Med andra ord, du har ändrat dig.

Tänker inte alls ta mig i din famn,

inte ens viska mitt namn.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean