Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad

En värld som är fylld av mörker jagar mig
stänger inne mig i marmorklädda tankar
tankar som inte kan hitta ut
ut i frihet ut till det eviga härliga
ibland ser jag ljus
men det är blott en illusion
skapad av min icke existens
döda ting värmer
min kropp
snälla
stopp
...
.

.
krossa flaskan
släpp ut mig
nu
.
.

.




Fri vers av Fredric
Läst 527 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-06-02 19:08



Bookmark and Share


  Emme VIP
En tankvärd dikt som jag känner igen mig i..
2010-08-19

    BrokenHearted
Säger bara en sak, TACK. underbart.. så mkt känsla och så mkt djup.

Tack.
2005-06-02

    Bodil Sandberg
En dikt fylld av smärta.Du skriver om tankar som inte kan hitta ut och om illusioner - du skriver från hjärtat till oss läser - det känns
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric