Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små frön

Många och länge sitter vi i kö
För att så nya små frön som kan gro.

I korridorer som vi kallar liv.
Korridorer med höger och vänster, sväng

Eller bara rakt fram, men inte så ofta.
Du och bara du kan välja hur.

Välj höger, välj vänster, men gå aldrig tillbaka.

Gå, och ta för dig av det som andra sår.

Längst fram du ändå dödens höghus når.


Må färden dit bli oändligt lång.

Ett äventyr.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean