Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och inga visor



Ordens makt är stor

Mina ord är i ärlighetens namn

Varför ska mina ord alltid bli så starka

Så fyllda med smärta

Medans andra bara bara häpnas av ordens slag

Jag dänger till med ord och inga visor som alltid

Kan inte hålla tyst alltid är det nått på gång i min poet-hjärnas tankar

Alltid ska du vara med och få ditt ord

Jag gillar det rätt mycket idag

Ibland kan jag tycka att jag skriver mycket om sorg och smärta
men jag kan ju inte ljuga om nått som inte är sant

Jag tackar och jag bugar att jag fått orden i mitt liv

Jag tackar er alla som tar er tid att läsa mina ord

Tack nu har jag sagt allt för idag

Vi ses imorn

Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen