Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på tiden



Fördela tiden så att jag orkar det jag borde

Funderar på alla måsten som ropar åt mig

Samtidigt som en trötthet lägger sig över mig som en kompakt dimma

Nej imorn får det bli som alla måsten ska påbörjas

Kroppen min säger mig mera än ord den är trött efter veckan som varit

Önskade att jag hade lite mera ork igen\'

Att kunna ta lite av reservkrafterna

Men jag har inga reserver just nu

Jag inser att jag får göra så gott det går





Fri vers av Fånga dagen
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-02-22 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen