Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskare luft

Andas

friskare luft i hjärtat

 

det är helg

 

Vila 

trötthetens kalla vindar 

 

det är helg

 

Känna glädjen i bröstet

få en ny kraft

det är helg

 

ÄNTLIGEN




Fri vers av Cajsa
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 14:54



Bookmark and Share


  Annmargreta
Bra och du ska ha en skön helg!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-02-22

  devilsangel
Ja det är underbart :)
trevlig helg vännen!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg