Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er som inte vet vad en boaballong är...sorry!


Låt mig vässa din penna...

 

...så kan vi smälla boaballonger med den...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-22 17:21



Bookmark and Share


  livsdans
mmm...härligt att få tolka helt fritt :-)
2008-02-23

  Blomster
Helt underbart! Boaballongsfjädrar vart man än ser...kan det bli mycket bättre? =)
2008-02-22

  J A Nicander
*ler mycket nöjd* Nu när jag vet...så sure!*S* Bra kortis!!
2008-02-22

    Ken Cassel
Jag tycker också om att få smälla ballonger
Så får jag vara med och leka ( ? )
Kram : ))
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du