Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är så enkelt!

 

Livets vackra gåta

skratta, lida, gråta

drömmarna så våta

männen vaknar kåta

brustna hjärtan gråta

jag fienden förlåta

sa jag män är kåta?

Ja det är livets gåta

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-22 22:42



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, det är en gåta, både i att gråta och vara kåta !!!
2008-06-19

  Thommy
Haha, gapskratt. Svårare än så är inte livet, inte för männen iallafall.
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Nja...Vi är ju utrustade på det sättet.
Jägarfunktionen, du vet.
2008-02-23

  LassO
Hörru Hank, de är tur att inte männen ensamma är kåta, alla ggr i alla fall.... ;) Det skulle liksom minska valmöjligheten ruskigt mycket liksom, helt o hållet t o m...
2008-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja livet är, som
en sorts charad
man spelar med
man spelar glad
man spelar upp
nån spelar tupp
men den, som spelar sig
då blir livet, så enkelt, i
ett drag, för det gillar jag!
2008-02-22

    Iza
cool
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du