Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig gärna fitta...

 

Det händer lite nu och då

att nån kallar mig för fitta

ett klockrent konstaterande

jag behövde endast titta

 

Även om mina ord kan verka

båda elaka och säkert hårda

så är jag den som garanterat

försöker medmänniskor vårda

 

Men kalla mig gärna fitta om du vill

för det är något jag faktiskt har

Och faktum är trots allt det här

att mina leenden ger många svar

 

Det må så vara att en å annan tror

att jag är en elak hora med spett

men det kan jag garantera här

att mina ord ur hjärtat har sig lett

 

Det ligger inte alls i min natur

att skada någon som ligger

men så hjärtans gärna jag ger

ett hugg åt den som tigger

 

Jag älskar att skapa lite muck

och låta ordens hetta flyga fritt

så den som inte orkar med mig

bör genast avbryta denna ritt...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 623 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-02-23 00:51



Bookmark and Share


  To
Bra text som förlöjligar den som känner att den promt måste kalla någon för fitta. Du tar det som en klackspark och menar att personen valde fel ord, eller rätt ord om personen ville gott med den sa.
2008-03-04

    JJ VIP
Svårt att kommentera när redan allt är sagt... Tycker inte man ska använda något vackert som skällsord... Mvh. JJ.
2008-02-24

  KristinaE
.. härligt skrivet med underbart flyt och ridande känsla om den vi är av naturen..
2008-02-24

  Mygg
Skulle just krypa i säng. Lite lagom sur och gnällig. Stannade till och läste det här och plötsligt blev allt annorlunda. Nu flyger jag sjungande in i sovrummet. Tack för en härlig text!
2008-02-23

  Madjori
Jubelskrattar!!!!...än har du inte lyckats trötta ut mig :-)
2008-02-23

  Larz Gustafsson VIP
\"Ritt\"...hmmm...
2008-02-23

  berxper
Starka ord på flera plan!
Istället för att bli sur, tar du det som ett \"klockrent konstaterande\" Vilken styrka!
Du sparkar inte nedå, det är det som är viktigt.
Att provocera uppåt är bara kul!
Du skriver lätt, jag tycker om ditt budskap.
2008-02-23

    Ken Cassel
Du är allt för go!
Själv kallar jag aldrig någon för fitta eftersom jag tycker om sådana
Kram .: ))
2008-02-23

  Blomster
Ja, då det gamla uttrycket \"fitta\" från början betydde \"fuktig grotta\" (eller liknande) så säger jag med gläjde fitta till dig! =)
2008-02-23

    Nattviol
wohooo...
från en fitta till en annan:

you go girl!!!

urskönt skrivet - fittor
finns det för lite av..
herregud, hur många
jävla stenhårda kukar
finns det inte..

vi är, vi kan.. vi VILL
allt det vi själva önskar!!!

*applåder*
2008-02-23

  livsdans
Gött! Så den som vill dansa kommer...och den som vill svansa går!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du