Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk Om

 

Om musik vore kärlek

Höj Volymen!

 

Om alla regndroppar som faller vore din beröring

Dränk Mig!

 

Om all blåst vore dina andetag

Storma på!

 

Om varje meter smör som breds på en livstid vore du

skulle jag bara äta bregott till lunch

 

Men musiken är inte din kärlek

regnet gör mig frusen

blåsten får mig att fumla

och smör är något jag har skurit ner på

 

Men trots att vi alla har dåliga dagar

spelar det ingen roll om du är fullkomligt frånvarande

så länge mitt hjärta blåser upp till storm

min hjärna drunknar i hormoner

och mina öron sprängs av musik

 

För den enda jag kan tänka på just nu är dig

Även om du har valt en annan framför mig

 




Fri vers av RiJoKu
Läst 723 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-23 02:15



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Gripande, och vissa stycken var riktigt fångande!
Duktigt!
2009-07-21

    obscura
jag älskar dina jämförelser, det är så himla fint!
och sedan slutet, där rimmet passar perfekt.
mycket fin dikt om kärlek!
2009-07-06

    streh
underbart! och förbannat jobbigt! kärlek är inte lätt. men ack så skönt :)
2009-06-24

  -October-
Bra skrivet! Enkelt och rakt på sak. Applåd!
2009-05-05

    Wewill
grymt skickligt skrivet, du får med allt i din text :)
2009-02-05

  Little missSunshine
Den här gillade jag riktigt, riktigt mycket.
Härlig rytm, humor och fantastiska ord.
Skit bra!
2009-01-19

    ej medlem längre
Humor med kärlek! Fin samtidigt som man får ett leende på läpparna. Fortsätt :P
2008-12-17

  trixas
ohh, men du! En fet guldstjärna detta! Keep up the gooood work!
2008-08-22

    Pivvi
ojdå, en fullträff var det här!
2008-07-28

  En främling
i liked it :)
2008-06-06

  sjörövar_fabbe
MYCKET MYCKET BRA.

Jag gillar uppbyggnaden .
2008-05-27

  Britt Gustavsson VIP
En mycket fin, djup och fyndig dikt.
Innehåller väldigt mycket!!
Gillar den!
2008-05-03

  teaterapa
den var jätte bra
jag gillade början :)
2008-04-15

  sara-alice
snyggt formulerat! japp, jag tycker om :)
2008-03-07

  octobertragedy
jag fullkomligt älskar den! och det verkar som om inte du får nog av egendomliga gulliga uttryck. \"Om varje meter smör som breds på en livstid vore du skulle jag bara äta bregott till lunch\". det är så man blir kär i dig genom det du skriver, och det är väl ändå något att sätta på resumen \"jag skriver så bra så folk faller för mig\". rent teoretiskt. keep up the good work :)
2008-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Fyndigt, finurligt och samtidigt en djup slutkläm!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu